Може би няма момиче, което да не си мечтае за

...
Може би няма момиче, което да не си мечтае за
Коментари Харесай

Ботушите, които не излизат от мода в 17 шопинг находки

Може би няма момиче, което да не си мечтае за най-малко един дрешник единствено с обувки, а в случай че може и повече. В една паралелна галактика всички бихме могли да бъдем Кари Брадшоу и всички може би имаме най-малко една другарка, която употребява фурната си, с цел да поставя в нея следващата кутия от обувки. Напоследък като че ли практичността надвива, даже и когато приказваме за най-големите ни изкушения при аксесоарите, а точно чанти и обувки. Стараем се да имаме по-малко неща, само че пък те да бъдат качествени и да не бъдат единствено за един сезон, а да знаем, че след една година ще може да се върнем към тях и те отново ще наподобяват настоящо.

Точно подобен е казусът с черните ботуши. Тъй като зимата наближава и скоро ще стартираме по-активно да носим боти и ботуши, надлежно ни се желае да създадем и вярната инвестиция, в случай че имаме потребност от нея, несъмнено. Ясно е, че с черното в никакъв случай не може да сбъркаме, просто тъй като обувките в този цвят са най-лесни за съчетаване и най-много за довеждане докрай на един тоалет – от рокля до дънки. Останалото е въпрос на форма, височина, комфорт и грациозност. Има модели, които някоя зима са по-актуални, както е в този момент с каубойските ботуши, само че и има и такива, които постоянно ще работят в интерес на по-изискан стайлинг.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Тук образецът са ботите със междинен ток, които са обичани на французойките, които най-често ги носят с дънки и сако. При полите и роклите с миди дължина те има възможност да съкратят крайници, само че още веднъж зависи от височината и формата на тялото т.е. не всеки път това се случва. Затова пък с ботушите с по-висок ток и височина под коляното постоянно може да бъдем сигурни, че ще изглеждаме елегантно, изключително с пола вид „ молив “ или някоя ефирна миди рокля.

За мини роклите постоянно бихме предложили моделите с височина над коляното, които също не излизат от мода, както и по-грубите ботуши вид „ кубинки “, които тази зима още веднъж ще бъдат в светлината на прожекторите. Елегантните модели с равна подметка и още веднъж височина към коляното, от време на време и леко по-широки в горната си част, също са доста настоящи и може да ги забележим в разнообразни вариации. Те са доста подобаващи, в случай че обичате да пъхате дънките си в тях, само че и с облекла с мини дължини могат да наподобяват ужасно. Затова и в днешната ни селекция сме се постарали да съберем много огромно многообразие от вариации на тематика черни боти или ботуши. Вижте ги!
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Linda Tol (@lindatol_)

 
15 черни палта, които ще може да носите през цялата зима

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР