Може би не го осъзнаваме, но понятията за убийство и

...
Може би не го осъзнаваме, но понятията за убийство и
Коментари Харесай

Представителите на тези 3 зодии стават най-често серийни убийци

Може би не го осъзнаваме, само че понятията за ликвидиране и гибел, са неразделна част от живота ни от детска възраст. Децата се " убиват " в електронни игри, възрастните почтено казвата " ти напряко ме уби/застреля ". 

Виж още: Кои 5 зодии са обречени на популярност и разточителен живот?

За страдание обаче има хора, които вследствие на разнообразни прекарвания просто губят разбирането за действителните понятия и в действителност стартират да убиват. Практиката демонстрира, че серийните убийци постоянно са идентични зодии. Е, кои са те?

Виж още: Внимавайте с тези зодии! Могат да ви разбият сърцето

Риби

Въпреки че са извънредно грижовни и виновни, исторически видяно доста от известните серийни убийци са точно зодия Риби. Причината за това е, че когато представителите на зодията не получат любовта и вниманието, което желаят, реагират прекомерно остро, а убийствата в тази ситуация са патология.

Виж още: Внимавайте с тези зодии! Изневеряват извънредно елементарно!

Дева

Причините зодията да е в този лист са надълбоко в същността на Девата. Това са интелигентни хора, проведени, сериозни, перфекционисти. Все черти, с които нормално се свързват всеобщите убийци. Родни Алкала и Хенри Лий Лукас са представители на зодията и са умъртвили общо 287 души.

Виж още: С тези 5 зодии другарството е сложна задача, а главоболието - обезпечено

Близнаци

Зодията е известна с двойната си същина. Двама известни убийци, Дейвид Берковиц и Джефри Дамер, са точно близнаци. Близнаците са тайнствени, мистериозни, постоянно имат детинско държание.

Източник thumbnail: mammuth/Suppachok Nuthep/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР