Може би е време да намалим малко отпуснатостта на мениджърите

...
Може би е време да намалим малко отпуснатостта на мениджърите
Коментари Харесай

Обобщенията на дивидентите, подхранвани от дългове, подкрепят частния капитал

Може би е време да понижим малко отпуснатостта на мениджърите на частния капитал. През последните седмици тези компании за финансови спонсори бяха огромни кредитополучатели на пазара на заеми с ливъридж. Господарите на Вселената са емитирали милиарди долари нов дълг, с цел да финансират по този начин наречените „ рекапитализации на дивиденти “. Събраните пари отиват напряко в касата на вложителите.

Но последният удар идва след година, в която компаниите за частни финансови вложения бяха принудени да внесат по-големи дялове от личния си капитал в изкупуване с ливъридж. Капиталовите инжекции в LBO за 2023 година надвишиха 50 %, рекорден принос, съгласно LCD услугата за данни.

В някои случаи обобщенията на дивидентите ще покачат ливъриджа на портфейлната компания до високи равнища. Но за тези няколко компании за частен капитал, които съумяха да сключат покупко-продажби предходната година, размразяването на дълговите пазари предлага късмет да създадат нещо извънредно: да понижат финансовите вноски от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР