Може би, ако бяха приели брат ми за ветеринар в

...
Може би, ако бяха приели брат ми за ветеринар в
Коментари Харесай

Братът на Пелов трепери за сина му, грози го смъртна опасност!

" Може би, в случай че бяха приели брат ми за ветеринар в университета, той нямаше да тръгне по този път ". Това съобщи братът на Владимир Пелов - Стефан пред Нова тв.

Той призна, че се п ритеснява доста за сина на Владимир и от възможна вендета. " Ромите в махалата се плашеха от брат ми. Обвиняваха го за всички убийства в махалата. Тези им подозрения се подклаждаха от Марио Панчев ", призна Стефан и добави, че знае от брат си, че преди двамата са били другари, само че по-късно връзките им са се развалили поради лъжесвидетелстване от страна на Панчев.

Според Стефан, в случай че брат му е бил в пандиза, е нямало да се стигне до съдбовната развръзка. " Ако брат ми беше в пандиза, нямаше да бъде погубен, нито да убие различен човек. Ако Марио Панчев беше арестуван и вкаран в пандиза за владеене на огнестрелно оръжие, той щеше да е жив ", уверен е той.

Сам признава, че е видял брат си последно преди 2 години. После му е било болно да го посещава в пандиза и да го гледа още зад решетките.

Стефан призна, че е викнат да разпознае тялото на брат си. " Това не беше Владимир, който помнех. Имаше голяма брада ", спомни си той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР