"Моите очаквания са българските служби и правоохранителни органи да работят

...
"Моите очаквания са българските служби и правоохранителни органи да работят
Коментари Харесай

Румен Радев: Очаквам българските служби да не оставят неразкрити кутии на Пандора

"Моите упования са българските служби и правоохранителни органи да работят по този начин, че възобновяване на справедливостта в България да минава през това българските жители да научават от тях, а не от чужбина за нарушаването на закона. Очаква по този начин да работят, че в България да не остават неразкрити кутии на Пандора ". Това сподели президентът Румен Радев пред публицисти в Благоевград във връзка интернационалното следствие "Пандора Пейпърс ", заяви dariknews.bg.

На въпрос с кого от другите кандидат-президенти би му бил забавен дебатът, той уточни, че ще му бъде забавен дебатът с всички кандидат-президенти.

Относно енергийната и газова рецесия президентът съобщи, че това е изострен международен проблем.

"Цените са скандални. Отиват на над 300 евро на мегават час. Цените в България са 187 евро. Заедно с Полша и Румъния ние сме с най-ниски цени. Тази рецесия ще продължава. Тя е международна наклонност. А какво направи България за това - би трябвало да попитате предходните ръководещи, с цел да решат в вероятност тази обрисувала се рецесия в енергетиката, а не с безхаберие да нокаутират тази система и да я оплитат в схеми ", добави той.

Радев поздрави служебното държавно управление за това, че в този сложен миг продължава да поддържа българския бизнес.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР