Мохамед Ахмед Абдулкадер е арестуваният за тероризъм в Бургас, съобщи

...
Мохамед Ахмед Абдулкадер е арестуваният за тероризъм в Бургас, съобщи
Коментари Харесай

БГ терористът шампион по борба

Мохамед Ахмед Абдулкадер е задържаният за тероризъм в Бургас, заяви Флагман. 20-годишният кадър на СУ " Юрий Гагарин " сега е в постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас и е разпитван от антитерористи в наличието на назначения му длъжностен бранител - юрист Веселина Василева.

Подвигнато му е обвиняване по чл.108 от Наказателен кодекс - за тероризъм, написа още изданието. С него са арестувани още 14 или 15 лица, но на този стадий те са разпитвани единствено като очевидци.

Мохамед упражнявал битка в клуб " Бургас ". Той е неколкократен народен първенец, перспективен кадър, който обаче спрял със спорта, тъй като отпътувал при татко си в Сирия.

Треньорът му Николай Дичев бе шокиран от новината за ареста на Мохамед. Дичев прецизирал, че от година не е комуникирал с Мохамед и даже не знаеше, че е в България.

Родното разузнаване допуска, че в Сирия бургаският юноша е бил вербуван да извърши атентат в България. Баща му бил високопоставена фигура в сирийска войска и съгласно разузнавачи имал извънредно въздействие върху сина си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР