Могат ли преговорите за съвместно управление да се определят като

...
Могат ли преговорите за съвместно управление да се определят като
Коментари Харесай

Политиците под лупата на психиатър: Петков не иска да води дискусии, Борисов показва скрито задоволство от ситуацията

Могат ли договарянията за взаимно ръководство да се дефинират като игра на нерви? Отговорите дава психиатърът доктор Илия Илиев, който преди 1989 година е подготвял българските разузнавачи за работа под прикритие. Той подчертава на репликите и жестовете на водещите политици в страната.
Експертът проучва репликите и жестовете на Кирил Петков в Народното събрание. По негови думи депутатът не желае да води полемики. Психиатърът счита, че Петков не може да владее страстите си.
Д-р Илиев проучва и репликите на президента Радев при връчване на мандата на ПП-ДБ. По негови думи поведението на Радев е „ бащинско порицание, в което има немалка доза пренебрежение ”. Той счита, че президентът е изпуснал страстта си, поради помощта, която е оказал на Политическа партия и последвалото отношение от тяхна страна към него.
Психиатърът разяснява и думите на Бойко Борисов през миналата седмица. Той счита, че водачът на ГЕРБ демонстрира прикрито удовлетворение от обстановката. „ Той е артистичен и интелигентен човек, само че не му устоят нервите да играят банална игра, която множеството хора не харесват ”, добави той.
Лекарят проучва и думите на Корнелия Нинова от трибуната на Народното събрание, отправени към ПП-ДБ. „ Тя е комсомолската секретарка, която постоянно вижда по-далече от другите и знае повече. Но тя в действителност знае повече и е по-добър политик ”, сподели той.
Илиев разяснява и думите на Атанас Атанасов от трибуната на Народното събрание при прочитане на декларацията. „ Това е човек, на който са потънали гемиите. Имаше оскърбление, дори сложни за гледане прочувствени моменти ”, съобщи той.
Д-р Илия Илиев изрече мнение и във връзка с думите на Делян Пеевски, че няма интимна непосредственост с ПП-ДБ и ГЕРБ. „ Той се намира в нормалното си съществуване – бизнеса. Пеевски се пробва да изиграе ролята на " татко на народа ", само че не може да го направи и по тази причина употребява нецензурни думи ”, сподели той.
Експертът сподели, че Главчев е подобаващ избор за министър председател, който да организира предварителните избори.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР