Могат да кандидатстват малки и средни предприятия от туристическия сектор,

...
Могат да кандидатстват малки и средни предприятия от туристическия сектор,
Коментари Харесай

Българо-румънската търговско-промишлена палата набира предложения за проекти от туристическия сектор

Могат да аплайват дребни и междинни предприятия от туристическия бранш, които развиват активност в областите Русе, Силистра и Добрич

Българо-румънската търговско-промишлена палата е районен координатор по плана SMARTER АоЕ и екипът набира планови оферти на компании от туристическия бранш, които развиват активност в част от районите към река Дунав. Проектите следва да са с фокус към цифровата промяна на бизнеса, оповестиха от палатата.

Могат да аплайват дребни и междинни предприятия от туристическия бранш със следните кодове на икономическа активност:

- 55.10 Хотели и сходни места за настаняване;

- 55.20 Ваканционно и друго настаняване за кратковременен престой;

- 55.30 Къмпинги, паркове за транспортни средства за отдих и паркове за кемпери;

- 79 Туристически организации, туроператори и свързани с тях действия.

Фирмите би трябвало да са регистрирани и да развиват активност в целевия район на плана. За България това са областите Русе, Силистра и Добрич (без общините Балчик и Шабла).

Местните компании ще се конкурират с дребни и междинни предприятия от другите държави-партньори - Словения, Хърватия, Унгария, Сърбия, Черна гора и Румъния. В рамките на плана се основава интернационална екосистема от туристически предприятия в регионите на " Amazon of Europe " и други биосферни резервати. Ще се предизвикват обществени, цифрови и екологични нововъведения посредством съдействие, създаване на потенциал и цифрова промяна.

Одобрените туристически компании от 7-те държави-партньори ще получат дребни грантове (до 3000 евро), с цел да усилят пазарната си видимост и маркетингови умения, да подобрят цифровата си подготвеност и да покачат осведомеността си за опазването на околната среда (екологичния отпечатък, който оставят). Предвижда се да бъдат подкрепени общо 130 компании, които да получат до 3000 евро за своите хрумвания.

Кандидатите могат да подават заявки по електронен път през интернет страницата на план SMARTER АоЕ до 18:00 часа на 3 март.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР