Мога винаги да подам оставка, на фона на кризата с

...
Мога винаги да подам оставка, на фона на кризата с
Коментари Харесай

Министър Танева: Подавам оставка - звучи като облекчение

Мога постоянно да подам оставка, на фона на рецесията с чумата по свинете този въпрос звучи като облекчение. Това сподели министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева пред публицисти в Народното събрание по отношение на желаната й оставка от Българска социалистическа партия.

Министър Танева уточни, че е отговаряла на въпросите по време на чуването без да чете.

"С всички дейности, които координирано одобряват всички служби съм се срещнала в подробност и съм ги съгласувала от три страни, с цел да се уверя в тяхната точност, защото самата аз нямам ветеринарно обучение. Консултирала съм ги със свиневъдния бранш, индустриалния, с европейските управляващи и специалисти и с българските ветеринарни управляващи в подробност ", уточни още Танева.

Министърът разкритикува и държанието на опозицията.

"Ние желаеме да сме задоволително образовани като равнище, като схващане, като просветеност, да имаме нрав като развитите европейски страни. Това беззнание, безинтелигенция в общуването сред политици, сред разнообразни пластове, няма по какъв начин да стане.

Ние сме в невероятна рецесия. Имали сме и различен път епизоотии.

България е на такова географско местонахождение, че постоянно е под подобен голям напън.

В предния си мандат като министър се справях със заразния нодуларен дерматит, а на влизането си в мандат улучих публикуван наследник език в цяла България.

Това ми е трета епизоотия. Разликата е, че при тази няма ваксина и няма открито лекуване. Тя се популяризира от 2007 година по една територия без значение ограничения, които са взети.

Единствено Чехия се е справила с това заболяване, само че тя е стигнала на равнище дива свиня.

Ако в този случай би трябвало обединяване на всички управляващи, с цел да разбираем какво е това заболяване, какво заплашва то държаната, тъй като то е икономическо, за хората е по-безопасно, равнището на разговор е по какъв начин да кажа - с този интернет интелигентните деца в пети клас могат да разпознаят нелепостта ", акцентира министърът, представен от Фокус.

На въпрос дали приема упреците към своя предходник, министърът уточни, че ролята й е да си свърши оптимално добре работата.

"Всеки може да бъде подложен на критика и на всеки може да се откри съображение да бъде подложен на критика и аз в това число ", акцентира министърът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР