Мога да те возя и на джипката, чакай, да не

...
Мога да те возя и на джипката, чакай, да не
Коментари Харесай

Цитат на деня: Мога да те возя и на джипката, чакай, да не избегаш, ей

Мога да те возя и на джипката, чакай, да не избегаш, ей. С тези думи се обърна министър председателят Бойко Борисов към придружителката си при обиколката на логистичната база на датската компания " Юск " в индустриалната зона на Божурище. Това се видя от пуснато онлайн видео на неговата фейсбук страница.

В момента, в който видя електрокарите за превозване на палетите, Борисов се качи на един от тях и с него обиколи халето, придружаван от дамата от компанията. В момента, в който слезе, с цел да прегледа и административната постройка, изрече запаметяващата се имитация (може да се види в 13.50 минути на първото видео).

В рамките на към час, до момента в който разглеждаше обекти в индустриалната зона и инспектира работата по построяването на разширението на пътя за Кулата, Борисов се включи три пъти онлайн и роди още няколко бисера.



Така да вземем за пример, когато пред една от постройките срещна няколко дами и разбра, че са готвачки, непринудено сподели: " Най-обичам готвачите. Как съм гладен, когато и да е съм гладен " и не пропусна да се осведоми какво е сготвено за служащите през днешния ден.

" Ей по този начин обичам, на голото поле по какъв начин се строи ", означи Борисов към този момент до момента в който се движеше по квалифицираното трасе за разширението на пътя за Калотина. " Една теменужка не желая да се смачка, чули ме Нанков " , сподели още Борисов, обръщайки се към заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, който беше измежду придружителите му през днешния ден.

Към него беше и репликата " Толът е печатница за пари. Изкарвайте си пари, не може единствено да бъркаме в готовото на приходните организации ".

При следващото си включване онлайн във " Facebook ", министър председателят не пропусна да настъпи и Българска социалистическа партия. " Така се подвигат приходите. Затова идват вложителите, вършат действителни фабрики. Не тези шментти-капели, дето продадоха БТК-та, ЕРП-та. Те не могат да си ръководят дотациите... Това са социалистите - да похарчат техното да няма никакви ресурси, да се огледат по-късно, да вземат и непознатото, и да оставят съсипия ".

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР