Мога да спра Джо Байдън за Белия дом със заповед.

...
Мога да спра Джо Байдън за Белия дом със заповед.
Коментари Харесай

Тръмп заплаши да спре Байдън към Белия дом със заповед

Мога да спра Джо Байдън за Белия дом със заповед. Това съобщи актуалният американски президент Доналд Тръмп, представен от " Спутник ".

Изказвайки се на избирателен протест във Файетвил, Северна Каролина, президентът Доналд Тръмп сподели на гласоподавателите, че може да наложи изпълнителна заповед, с цел да попречи на кандидат-президента на демократите Джо Байдън да се кандидатира на идните избори на 3 ноември.

" Можем да се майтапим, да играем игри, да се забавляваме. Не можете да имате този човек за собствен президент. Може би ще подпиша изпълнителна заповед ", сподели Тръмп в явна отпратка към Байдън, съобщи News.bg.

По време на митинга той също по този начин разказа някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати като най-лошия претендент в историята на президентската политика, който евентуално взима медикаменти, с цел да усъвършенства умственото си показване, преди да произнесе речи в акцията. Джо Байдън прикани републиканците в Сената да не гласоподават нито един претендент, номиниран от президента Доналд Тръмп за Върховния съд с наближаването на изборите през ноември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР