“Мога да предложа Джамбазки да отиде да оглави гей парада.

...
“Мога да предложа Джамбазки да отиде да оглави гей парада.
Коментари Харесай

Изхвърлиха Сидеров от студиото на БНТ заради сексуални обиди срещу Джамбазки

“Мога да предложа Джамбазки да отиде да оглави гей парада. Той е гей ".

Това съобщи през вчерашния ден в предаването "Референдум “ по Българска национална телевизия водачът на Политическа партия "Атака " Волен Сидеров по адрес на претендента за софийски кмет на Вътрешна македонска революционна организация. След това беше изведен от студиото на малкия екран с жандармерия.

Самият Волен Сидеров дефинира държанието на водещата на предаването Добрина Чешмеджиева, която изключи микрофона му, като цензура против Политическа партия „ Атака “.

Водещата изключи микрофона на претендента за кмет на столицата, откакто времето му изтече и той продължи да приказва. За абсурда Чешмеджиева сподели, че Сидеров е приказвал по едно и също време с другите и се е държал неуважително.

Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков излезе с позиция, в която поема отговорността за "изключването на Волен " от ефира.

"Това беше първото и последно присъединяване на господин Сидеров в тази акция в ефира на Българска национална телевизия. Докато ние не получим публично опрощение от господин Сидеров, което ще разгледаме, аз апелирам най-учтиво сътрудниците да не канят господин Сидеров. Всъщност не апелирам, а заповядвам, с цел да се знае чия е отговорността за това решение. Докато съм общоприет шеф на Българска национална телевизия, няма да поносим сходно отношение и държание в ефира ", съобщи Кошлуков и поздрави водещата на "Референдум “ за нейната реакция по отношение на Волен Сидеров.

Пред публицисти Сидеров съобщи, че евентуално ще заведе правосъдни каузи против публичната телевизия за нарушаване в контракта за предизборно отразяване. "Вероятно с юристите ще се съветвам какви тъкмо каузи ще заведа против Българска национална телевизия за нарушено съглашение от страна на управлението “, сподели водачът на "Атака “.

Може би ненадейно следствие от разразилия се скандал е позицията на София Прайд в отбрана на политика Ангел Джамбазки, въпреки самият Джамбазки не един път да се е обявявал срещу гей парадите, гей бракове и така нататък

"Предвид тези настоящи събития, София Прайд изрично застава зад Ангел Джамбазки! Осъждаме остро нападките на основа на действителна или хипотетична полова ориентировка от страна на Сидеров, тъй като те нямат място в един цивилизован политически спор в една европейска демократична страна. Да бъдеш гей не е позорно. Позорно е това да бъде употребявано като компромат.

Призоваваме за избори без ненавист! И подчертаваме, че в случай че господин Джамбазки премисли политическите си полезности, вратите на организационния комитет на прайда са отворени за всеки, “ разгласиха в своята страница в обществените мрежи Sofia Pride.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР