Модната икона Карл Лагерфелд реши да се прояви в сферата

...
Модната икона Карл Лагерфелд реши да се прояви в сферата
Коментари Харесай

Уникалната сграда на Лагерфелд в Тайван

Модната икона Карл Лагерфелд реши да се прояви в областта на недвижимите парцели. Това ще стане посредством строителството на ултрамодерна постройка в сърцето на Тайпе. Цените на жилищата ще варират от 1.1 млн. USD до 6 млн. USD, като последната стойност се отнася за мезонет с 360-градусова панорамна панорама и с повърхност 830 кв.м. Архитектурата на постройката е дело на бюрото Jut Group. Вицепрезидентът на компанията Арон Ли, напомня пред организация Bloomberg, че договарянията за въпросната постройка с стилната икона са почнали още през 2012 година За компанията е било доста значимо присъединяване на Лагерфелд на всеки стадий от проектирането. „ Жените имат решаващото значение, когато става дума за покупка на жилище. Ако жилището им е проектирано от изобретателния дизайнер на Chanel и им хареса, то те незабавно ще го купят”, споделя Ли.

В Тайван живеят над 1500 души, чието положение надвишава 30 млн. USD. По този индикатор страната заема осмо място в света. Също по този начин локалните богаташи доста обичат да влагат средствата си в недвижими парцели. Средно всеки от тях има по пет жилища и къщи. За съпоставяне, в Хонг Конг милиардерите разполагат приблизително с по 4 парцела, напомнят от консултантската компания Knight Frank.

Това не е първият план в областта на недвижимите парцели, в който стилната икона взе участие. През 2008 година Лагерфелд реши да стане основен дизайнер на различен прочут капиталов план – Isla Moda в Дубай.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР