Модна фиеста Албена ще се проведе за 19-и път. Проявата

...
Модна фиеста Албена ще се проведе за 19-и път. Проявата
Коментари Харесай

Модна фиеста пак превзема Албена

Модна фиеста Албена ще се организира за 19-и път. Проявата ще бъде тържествено открита пред хотел " Парадайс блу " в курортния комплекс на 12 юни и ще продължи до 16-и. Присъстващите на събитието ще се забавляват с дизайнери, туристи и музикални реализатори. А от морето ще излезе Джак Спару, в ролята на който ще е Диян Христов, разгласен след допитване за " Най-красивия мъж на десетилетието ".

В продължение на няколко вечери във шоу спектакъл " Албена " ще бъдат показани елегантни дрехи. Сцената ще завладеят с осъществяванията си Айвън и балет " Максимус ", Кристина Димитрова, Орлин Горанов, Начо Паскал, Йордан Марков и други Сутрин ще са ревютата на плажни и спортни костюми, аксесоари на атрактивните басейни на петзвездния хотел " Фламинго гранд " и най-красивия воден парк " Аквамания " на Балканите. Традиционно, към този момент 18 години, водещ на фиестата е любимецът на всички Искрен Пецов. С дефилета ще се разпишат и стилните къщи " Анджи модерно ", " Шик ", " Лейди София ", " Бултекс ", Wild Tear, " Мери модерно ", " Марини модерно ", " Маркос ", " Сенсейшън ", " Мери блу " и други Презентации на артикули за слънчева отбрана ще бъдат редувани със надпревари сред модели, посетители и дизайнери, като тимът победител ще получи тематични награди.

Отново ще има и конкуренция под наслов " Познай усета на сладоледа ". Досега са я печелили джаз изпълнителят Васил Петров, артистът Искрен Пецов, носителят на купата " Мистър Менхънт " Али Алиев, фолк дивата Джина Стоева и други

За първи път ще бъде проведено показване на едни от най-хубавите бъдещи гримьори и фризьори от Професионалната гимназия по прическа и козметика " Княгиня Евдокия " в София с шеф Мариета Гигова. Надяваме се учениците да са от ден на ден и повече в идващите наши фиести, тъй като те са бъдещето ни, споделят уредниците.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР