Модерният ляв няма да бъде щастлив тъст стана ясно от

...
Модерният ляв няма да бъде щастлив тъст стана ясно от
Коментари Харесай

Семейна драма съсипва Христо Стоичков

Модерният ляв няма да бъде благополучен тъст стана ясно от идната вест. След като Мика се раздели със брачна половинка си Айкут, в този момент и по-малката щерка на футболиста - Христина, се е развела със брачна половинка си Лука единствено няколко години след обилната женитба, на която двамата се врекоха във безконечна обич, оповестява standartnews.com.

Шанс за любовта на Христина и Лука явно няма. Тя изтри всички общи фотоси от сметките си в обществените мрежи, включително и фрагментите от венчавката им. Според осведомени Камата мъчно приел развода, само че напълно застанал зад тила на дъщеря си и към този момент даже не контактува с някогашния си шурей.

От няколко месеца насам пък Христина към този момент не се показва с фамилия на мъжа си и още веднъж е Стоичкова, което удостоверява новината за тяхната разлъка. За 5-те години, които Хриси и Лука изкараха в буйна обич, те по този начин и не можаха да станат родители. Макар предходната година да се заприказва, че Камата още веднъж ще стане дядо, това се оказа просто слух.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР