Модерна лаборатория за изследване на дишането работи в Плевен. Тя

...
Модерна лаборатория за изследване на дишането работи в Плевен. Тя
Коментари Харесай

Модерна лаборатория за изследване на дишането работи в болница Сърце и Мозък в Плевен

Модерна лаборатория за проучване на дишането работи в Плевен. Тя се намира в МБАЛ " Сърце и Мозък " и е част от новото Отделение по пулмология, оповестиха от лечебното заведение. 

" Възможностите на лабораторията включват проучване на нарушаванията на съня, функционално проучване на дишането (спирометрия), проучване на дифузионния потенциал на белите дробове, телесна плетизмография, кадриопулмонални проби с физическо натоварване и премерване на фракцията на азотен оксид (NO) в издишаният въздух (FENO) ", показва доктор Илия Крачунов, шеф на отделението.

Отделението по пулмология е построено от експерти с богат опит в белодробните болести като бронхиална астма, хронична обструктивна белодробна болест, пневмония и дихателна непълнота. Разполага с благоприятни условия за диагностика и лекуване на обструктивна сънна апнея, онкологични болести и редки белодробни заболявания, прибавиха от МБАЛ " Сърце и Мозък ". То е профилирано и в лекуването на остра форма на SARS-CoV-2, както и на затрудненията от инфекцията. 

Консултациите със експертите по пулмология се организират от понеделник до петък от 14:00 до 16:00 след авансово записване на тел. 064 678-400.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР