Моделката и риалити звезда Марешка Бардем се похвали с ново

...
Моделката и риалити звезда Марешка Бардем се похвали с ново
Коментари Харесай

Марешка щастлива с ново гадже: Досега всички ме използваха!

Моделката и риалити звезда Марешка Бардем се похвали с ново гадже, видя HotArena.

Превъзбудена от обстоятелството, че най-сетне е срещнала любовта, хубавицата затрупа мрежата с постове, отдадени на новия й мъж.

Тя показа с почитателите си, че е доста щастлива от обстоятелството, че най-сетне е срещнала огромната си обич и същински мъж.

“Такива мъже са необичайност в днешно време, не, въобще няма такива мъже, множеството са използвачи ”, сподели в едно от видеата си чеченката. Новото й гадже нямало нищо общо с всички “използвачи ”, които била срещала тя.

“Досега всички мъже единствено се възползваха от добрината и наивността ми ”, проплака хубавицата. Новият я глезел, купувал й всевъзможни неща, от които имала потребност, и се интересувал какво й липсва, с цел да го набави.

В един от последните клипове, качени от нея, тя показа част от подаръците си, сред които апарат за епилация, прахосмукачка и блендер, а под фотографията написа: „ Никой не ми е купувал такива скъпи неща скоро, единствено татко ми се грижеше толкоз за мен ”.

Марешка показа малко видео, в което почитателите й съумяха да видят ръката на обичания й мъж, това провокира мнения и догадки, че господинът очевидно е много по-възрастен от нея, писа " Телеграф ".

Малко по-късно момичето бе предизвестена от свои почитатели да бъде по-потайна и да пази щастието си единствено за себе си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР