Моделката и инфлуенсър от Благоевград Александра Богданска тотално къса с

...
Моделката и инфлуенсър от Благоевград Александра Богданска тотално къса с
Коментари Харесай

КЪСА С МИНАЛОТО: Алекс Богданска се отървава от колата на Петканов!

Моделката и инфлуенсър от Благоевград Александра Богданска тотално къса с предишното си. Алекс пусна на пазара по този начин обичаната ѝ кола Dodge Challenger SRT, подарък от някогашният ѝ брачен партньор Данил Петканов.По време на късия им брак Петканов направи специфична изненада на жена си, като снима във видео реакцията на моделката, когато се снабдява с американското возило, написа " Телеграф ".

Лудият репортердори бе персонализирал колата, поставяйки надписа " I love Aleksandra " на номера на автомобила, както и стикери със обществените й профили на единия прозорец.

Сега Александра продава същата тази кола за 23 хиляди евро като предлагабартер или на погашение.Американското возило е създадено през август 2015 година и е на 130000 км. Доджът е с мощ от цели 306 конски сили.В стори в Инстаграм казваза возилото,че си остава най-любимата ѝ кола.

Малко след раздялата им с Даниелмоделката се снабди с чисто нов джип " Субару ", за който се похвали, че сама си го е купила. Тогава тя написа:Купих си кола!!! Леле...толкова съм щастлива и горда!Чувството да си самостоятелен и да имаш опцията да работиш, това което обичаш е неописуемо. Напоследък се изучавам да не отсрочвам нито с ден значимите решения в моя живот и да работя. Дава страхотни резултати! " - написа хубавицата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР