Модели за атрактивните фестивални визии ще бъдат инфлуенсърите Андреа Банда

...
Модели за атрактивните фестивални визии ще бъдат инфлуенсърите Андреа Банда
Коментари Харесай

Топ гримьорът Алина Манова прави безплатен летен онлайн курс СНИМКИ

Модели за атрактивните фестивални визии ще бъдат инфлуенсърите Андреа Банда Банда, Биляна Славейкова и Мирела Илиева

В разгара на лятото топ гримьорът Алина Манова ще направи безвъзмезден онлайн курс за дамите, които желаят да наподобяват зашеметяващо в горещите, изпълнени с страсти дни и нощи. В рамките на два часа тя ще ви покаже по какъв начин да създадете смели и атрактивни фестивални визии, с които да се превърнете в център на вниманието на идните празненства, концерти и специфични събития. Уебинарът ще се организира на 22 юни от 18:30 часа, а за присъединяване е нужна само предварителна регистрация на.  В курса могат да се включат всички, които имат афинитет към естетиката и око за красивото. 

Професионалист с грациозен и различим почерк, Алина има вяра, че гримът е изкуство и че всяка жена може да подчертае своята характерност, стига да знае някои съществени комбинации и трикове. Подробните й упътвания ще ви оказват помощ да извършите съвършен силует на устните си, да изберете съвършения колорит червило, да залепите кристали по лицето си елементарно и бързо, да си сложите брокат и да създадете резултата на безоблачен тен единствено с руж. Мечтаният външен тип ще постигнете единствено за 15 минути и ще приковете погледите към себе си.

Талантливата Алина ще показа три зашеметяващи фестивални визии - Classic with a twist, Burning man и Бунтарска, а нейни модели ще бъдат инфлуенсърите с несравним жанр Андреа Банда Банда, Биляна Славейкова и Мирела Илиева. Всяка от тях ще добави характерното си лъчение с подобаващи аутфити от новата лимитирана сбирка на Answear.LAB, наречена SHERO - дръзка композиция сред британските думи she („ тя “) и hero („ воин “), която е отдадена на дамите, решени да бъдат основни героини в личния си живот. Дрехите са въодушевени от силата и въображението, с които нежният пол минава през измененията, без да изневерява на себе си. 

Комбинацията от подобаващ грим, впечатляващ аутфит, положително самочувствие и доза комизъм незабавно трансформират всяка жена в SHERO. Модерна, достоверна и вярна на полезностите си, тя държи бъдещето в своите ръце и с лекост прави света по-вълнуващо и забавно място.

Повече информация за събитието и форма за регистрация може да откриете.

Снимка: Биляна Славейкова, заем на фотографа - Даниела Йорданова

Снимка: Алина Манова, заем на фотографа - Георги Андинов

Снимки сбирка Shero – заем: Answear.Lab
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР