Моделът се отличава с удобен приплъзващ механизъм за USB конектора

...
Моделът се отличава с удобен приплъзващ механизъм за USB конектора
Коментари Харесай

Adata UV330 – бърза USB флашка с капацитет 128GB

Моделът се отличава с комфортен приплъзващ механизъм за USB конектора и може да съхранява голям размер наличие – документи, фотоси, видео, музика и други

Adata UV330 има голям потенциал за предпазване на файлове – цели 128 гигабайта
(снимки: TechNews.bg)

Днес имаме повече от всеки път благоприятни условия за предпазване и шерване на информация, включително в облака, на външни дискове, мобилни устройства и така нататък Но „ положителната остаряла ” флашка остава сякаш един от най-удобните и желани способи за прекачване на файлове и разнообразни видове наличие.

Капацитетът на USB флашките се усили неимоверно в последните години, в крайник с непрекъснато възходящите потребности на потребителите от сторидж запаси. Adata UV330, която получихме за тест от производителя, е удостоверение на тази наклонност. USB флашката предлага потенциал 128GB, който е съпоставим с този на SSD диск от начално равнище.



UV330 идва в семпла опаковка и е налична в два цвята – червен и черен, тъй че купувачите имат избор на вид, който подхожда по-добре на персоналните им желания. Както и при останалите артикули на Adata, на опаковката виждаме отчетливо най-важните характерности – в тази ситуация, потенциал 128GB и интерфейс USB 3.2. Изваждаме флашката елементарно, като следваме маркировката на гърба на кутията.

Какво е особеното на UV330? Това безспорно е механизмът за превъртане, благодарение на който USB конекторът се изважда и прибира назад във флашката, сходно на макетно ножче. Така на процедура се отстрани потребността от капачка, каквато имат доста други флашки, като в същото време USB конекторът остава добре предпазен. Предполага се, че за множеството консуматори такова градивно осъществяване е по-удобно при потребление на устройството.

Разглежданият модел разполага и с дребен отвор в един от ъглите си, през който може да се прокара каишка за по-сигурно предпазване и преместване на устройството – да вземем за пример, на ключодържател или даже на врата по време на конференции, семинари и други събития.

UV330 разполага със актуален USB 3.2 Gen 1 интерфейс, което значи висока скорост на прекачване на данни сред флашката и компютри или други устройства, които разполагат с подобен порт. Направихме тест с бенчмарк програмата AS-SSD и резултатите потвърдиха положителните скоростни индикатори, като да вземем за пример 246MB/s при четене, въпреки а USB флашката да отстъпва на SSD-тата.

Флашката, несъмнено, е назад съвместима с USB 2.0, тъй че може да се употребява безпроблемно и с по-старото потомство USB интерфейси. Това е „ plug-and-play ” устройство, което просто се слага в USB врата и е готово за потребление. Теоретично, UV330 доближава пропускателна дарба 5Gbps.

Adata UV330 е подобаваща за предпазване на голям размер наличие от всякакво естество – документи, фотоси, видео, музика и така нататък, което може елементарно да се трансферира от и на компютри и други устройства с USB интерфейс.

Освен с потенциал 128GB флашката е налична и във разновидности 16GB и 32GB. Цената за 128GB модел към момента не е оповестена у нас, само че версии с по-малък потенциал са налични в комерсиалната мрежа – UV330 32GB, да вземем за пример, се предлага на цена от 12-13 лева (с включен ДДС) с гаранция 8 години.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР