Моделът на управление на ГЕРБ може да бъде сменен или

...
Моделът на управление на ГЕРБ може да бъде сменен или
Коментари Харесай

БСП ще съчетае протестите с вот на недоверие

Моделът на ръководство на ГЕРБ може да бъде заменен или под натиска на митингите, или с избор на съмнение, а възможностите за триумф се усилват, в случай че те съчетаят. Това разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в неделя. Тя изясни, че Българска социалистическа партия ще се опита да направи това.

В сряда парламентарната група на партия внася избор на съмнение за корупция против държавното управление и прикани в този ден всички, които желаят смяна, да се съберат пред постройката на Народното събрание - " спокойно, умерено, без провокации и ексцесии ".

Корнелия Нинова прикани членовете и симпатизантите на Българска социалистическа партия да не престават да провеждат, да поддържат и да се включват в митингите в цялата страна.

“ГЕРБ и присъдружните им партии счупиха страната за 10-годишното си ръководство по време на което неведнъж са погазили конституция и законите, обезсилили са институциите и са заличили разделянето на управляващите “, сподели Нинова.

В събота вечерта министър председателят Бойко Борисов разгласи, че нищо не задържа ГЕРБ в ръководството, с изключение на отговорността, че “ще счупят страната ". Той на няколко пъти повтори, че се задава най-тежката икономическа рецесия, а другите не можели да ръководят, защото им спирали еврофондовете.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР