Моделът на Плейбой Хайк Конингс сподели интимни подробности за интимния

...
Моделът на Плейбой Хайк Конингс сподели интимни подробности за интимния
Коментари Харесай

Моделка разкри подробности за креватните изпълнения на Леонардо ди Каприо

Моделът на Плейбой Хайк Конингс показа интимни детайлности за интимния живот на холивудския ас. Красавицата описа както за личния си флирт с носителя на „ Оскар “, по този начин и за слуховете, които се носят към креватните осъществявания на Лео.

Конингс споделя по какъв начин се е срещнала с Ди Каприо в частен нощен клуб в Лос Анджелис. Мениджърът на звездата придружил моделката до масата му, където дружно изпили няколко коктейла и се целунали. След това Конингс отказала да отиде в дома на Ди Каприо, което съгласно нея шашнало артиста. Той обаче приел това нейно решение с нужното почитание.

Моделът разкрива странните желания на артиста в съкровен проект, за които била чувала от свои приятелки. Например Ди Каприо предпочитал да носи слушалки по време на половия акт, с цел да не чува звуците, които издава партньорката му, които го дразнели. А когато нямал подръка слушалки, даже слагал възглавница върху главите на любовниците си, с цел да не викат.

Това в действителност е измежду дребното незнайни детайлности за артиста в съкровен проект, а необятно знае се, че избира млади дами на към 25 години, които обаче бързо му омръзват. На това се дължат и безразборните му контакти в съкровен проект.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР