Моделът на Playboy Хике Конингс заяви, че се е целувала

...
Моделът на Playboy Хике Конингс заяви, че се е целувала
Коментари Харесай

Модел на Playboy отказа секс на Леонардо ди Каприо /снимки/

Моделът на Playboy Хике Конингс съобщи, че се е целувала с носителя на „ Оскар “ Леонардо ди Каприо в първокласен частен клуб в Лос Анджелис.
22-годишната русокоса хубавица обаче разясни, че пристигнал миг, в който той я поканил да отидат у тях и там „ да довършат започнатото “. Конингс решила, че не е подготвена за такова нещо и тактично отклонила поканата на холивудската звезда.
Остана много шокиран от отхвърли ми. Разбира се, знам, че не е привикнал, само че му споделих, че просто не го познавам задоволително добре, с цел да отида у тях, показа тя.
В изявление за нидерландското издание на мъжкото списание Конингс разкри, че след няколко секунди той ѝ отвърнал, че „ почита решението ѝ “. След това си намерил друго момиче от клуба, което завел у дома.
Момичето изясни, че двамата са се засекли в частен клуб в Ел Ей, в който можеш да влезеш единствено с самостоятелна покана. После мениджърът на Леонардо ди Каприо отишъл при нея и ѝ споделил, че той би желал да поговорят.
По думите ѝ, въпреки тя да не е правила секс с него, доста от приятелките ѝ към този момент са били минали през леглото на неостаряващия любовник на Холивуд.
Впоследствие източник от обкръжението на Леонардо ди Каприо опроверга всичко казано от Конингс и съобщи пред MailOnline, че „ Лео в никакъв случай не е срещал тази дама “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР