Моделът Криси Тейгън има нова мастилена придобивка. Съпругата на Джон

...
Моделът Криси Тейгън има нова мастилена придобивка. Съпругата на Джон
Коментари Харесай

Криси Тейгън се татуира в памет на загубеното бебе - slava.bg

Моделът Криси Тейгън има нова мастилена облага. Съпругата на Джон Леджънд изписа на китката си името на бебето, което двамата изгубиха преди месец – Джак.

Новия си татус Тейгън сподели и със фотография в обществените мрежи, на която тя и изпълнителят на All Of Me се държат за ръце. Името на Джак е ситуирано покрай друга татуировка на хубавицата, която е отдадена на цялото й семейство. На нея са изписани имената на брачна половинка й Джон, както и на децата им Луна и Майлс.

Само преди дни моделът разкри през какво е минала в края на септември, откакто е схванала, че е време да се раздели с плода. Тейгън призна, че е все по този начин прочувствена, само че поддръжката от страна на почитателите й помогнала да се съвземе в тежкия интервал.

„ Джак постоянно ще бъде обичан. Обяснихме на децата, че той съществува във вятъра, дърветата и пеперудите, които виждат на открито. Хората споделят, че сходни прекарвания основават дупка в сърцето ти. Да, дупка има, само че тя е запълнена с обич “, изясни още Тейгън.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР