Моделът и бизнесдама Златка Райкова е една от най-обсъжданите млади

...
Моделът и бизнесдама Златка Райкова е една от най-обсъжданите млади
Коментари Харесай

Златка за сина си: Планирана ли е бременността, колко време са опитвали и как възпитава детето

Моделът и бизнесдама Златка Райкова е една от най-обсъжданите млади майки у нас. Преди тъкмо година и осем месеца тя стана майка на дребния Благой, а тематиката за възпитанието и развиването на детето не стопира да вълнува почитателите на хубавицата. 

Виж още: Защо Азис не желае да се влюбва? И за какво Шекспир би желал да се запознае с него? 

Това потвърди следващата порция въпроси и отговори, които тя показа в своя Instagram профил. Сред комплиментите и въпросите, свързани с много съответни житейски обстановки на почитателите ѝ, Златка отговори и на много, свързани точно със сина ѝ. Така да вземем за пример стана ясно, че дребният Благой е бил плануван. Нещо повече - Златка е съумяла да забременее от втория месец опити!

В момента синът ѝ е на година и осем месеца и към този момент върви на ясла. Златка показа още, че следва избрани правила във възпитанието на сина си, само че и много постоянно работи съгласно обстановката и след това следи кое има резултат. 

Виж още: " На тати момичето ": Дъщерята на Блатечки стана на 20 година! Вижте красивата Катерина!

Златка бе запитана и за метода, по който поддържа формата си. Стана ясно, че тя стартира деня си с яйца или мюсли с бадемово мляко, а денем заобикаля да се храни с месо. Що се отнася до мотивацията, Златка си постоянно си казвала, че е длъжна да е във форма. 

Виж още: Рени с разтърсваща изповед точно на рождения си ден: За някогашния, издръжката на децата и още... 

Що се отнася до отношението към мъжете, за Златка Райкова най-важното качество в един мъж е това той да слага дамата до себе си преди всичко. Колкото до това с какво Благой Георгиев е по-различен от останалите мъже, тя е безапелационна, че в случай че човек не го познава, няма по какъв начин да разбере, само че въпреки всичко добави, че той просто я обожава.

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР