Моделът Борисов - това е да носиш отговорност. Това заяви

...
Моделът Борисов - това е да носиш отговорност. Това заяви
Коментари Харесай

Борисов инспектира и в опозиция: Аджамии! Политиката е за политиците

" Моделът Борисов " - това е да носиш отговорност.

Това съобщи през днешния ден някогашният министър председател Бойко Борисов в село Медовец, където бе на женитба, представен от Епицентър.

Лидерът на ГЕРБ бе придружаван ог кмета на Варна Иван Портних, който е и регионален координатор на партията във Варненска област.

" Те в този момент желаят да сложат някой я с шнорхел, я с плавници. Ако вършиме държавно управление, Мая - министър председател, Корнелия и Хаджигенов - министри. Да забележим техния модел с нашия. Да си създадат държавно управление, техният модел е безнаказаност. Политиката е за политици, не за аджамии ", продължи Борисов.

" Социология в Медовец! И тези хора имат потребност от улеснения. През 2020 година държавното управление на ГЕРБ отпусна близо 1 млн. лева за ремонт на 4 улици и за създаване на спортна зала и спортна площадка в селото ", написа в страницата си в обществената мрежа Борисов.

Борисов инспектира стадион и детска градина и се снима с хората.

" Някои оповестиха министър на ромите, мислейки, че ще завоюват този етнос. Аз мисля, че това, което направихме ние, да върнем децата в учебно заведение и да дадем над милиард за обучение е по-добро. Детски градини, спортни площадки и след това 80% дали своят вот за ГЕРБ, е за кой да гласоподават. Детски градини, учебни заведения, спортни площадки... Забравени от Бога села, другояче огромни села. Там, където бяхме на женитба, 2000 индивида живеят. Това е нашата политика. Учение, крепко, вие ги образовате, това са български деца. Това е методът. Етническата приемливост е най-важна. Само работа. Ние направихме учебни заведения, обредни домове, пътища, хората се радват и виждат, че се отнасяме еднообразно към всички. Долу до Велинград има едно село, там се знае, хората си ги знаят, 14 души християни и 2000 мюсюлмани. Преди един месец вървях в Котел, един голям фестивал на етносите, индийският дипломат беше с нас, ужасно беше ", сподели някогашният министър председател.

" Сега желаят петият и шестият да създадат държавно управление, но те да не вземат участие, а да сложат някакви хора, да не носят отговорност. Да понесат отговорност, да знаем, че Мая е свършила това. Хем им се желае, те седнаха, наготово. Първата партия желае да е съпротива, втората сме съпротива, а петата и шестата желаят да ръководят ", сподели Борисов.

" Като видят в този момент, една година, че нищо не се прави, " Хемус " е жизненоважна за вас. Обикалях, давах им напън, на 1 юли щеше да е готово. Мантинелите единствено сложиха, преднамерено не я пускат. И преднамерено не я пускат, хората се избиват там на Белокопитово ", разяснява още Борисов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР