Моделът Бела Хадид отново покаа и перфектна фигура, и че

...
Моделът Бела Хадид отново покаа и перфектна фигура, и че
Коментари Харесай

Бела Хадид се забавлява по бански

Моделът Бела Хадид още веднъж покаа и съвършена фигура, и че умее да се радва същински на лятото и обичаните си хора. И не, в тази ситуация не визираме нейната половинка The Weeknd, с който единствено се събират и разделят.

През уикенда Бела отбелязала запаметяващо се рождения ден на своята колежка и доста близка другарка Леа МакКарти. Тя даже назова рожденичката " петата сестра Хадид ".

Публикация, споделена от (@bellahadid) на Юли 6, 2018 в 11:08 PDT

А вместо с лъскаво празненство в гръмък клуб, хубавиците и другарската им компания се забавляваха ексцентрично - в сафари парк в Малибу . Malibu Wine Safari предлага освен разходка измежду диви животни, само че и дегустиране на десетки виновност.

Публикация, споделена от (@bellahadid) на Юли 7, 2018 в 12:29 PDT

Със сигурност това е асъдействало за положителното въодушевление на Бела, Джиджи, Леа и компания. Моделът показа няколко фрагмента от срещата си с жираф , както и от купона в чест на рожденичката.

 Бела Хадид на корицата на Vogue Мексико
Бела Хадид на корицата на Vogue Мексико

Почти без облекла и невероятно секси

Ден преди този момент пък по-малката сестра Хадид събра милион и 300 хиляди лайкове с горещо селфи в огледалото, облечена единствено в нищожен, червен бански . Цветът несъмнено й отива, както и неналичието на облекла. А почитателите й цъкат с уста и си повтарят какъв късметлия е гаджето й.

Публикация, споделена от
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР