Моделът Анита Димитрова изглежда, че наистина обича Димитър Рачков и

...
Моделът Анита Димитрова изглежда, че наистина обича Димитър Рачков и
Коментари Харесай

Трогателно. Какво призна Анита за Рачков

Моделът Анита Димитрова наподобява, че в действителност обича Димитър Рачков и не е с него поради парите и известността му, както се шушукаше при започване на връзката им, която в този момент наподобява по-сериозна отвсякога. Русата красавица се грижи за комика и безусловно го носи на ръце, както и той нея. Всеки ден русокоската приготвяла най-малко по две вкусни ястия, с които глезела артиста. Анита даже слагала приготвената храна в кутии и носела изкушенията за Рачков в студиото, където да се храни здравословно по време на фотоси, научи " Уикенд ".

Бургазлията бил удивен, че е намерил толкоз грижовна жена, която да е същинска стопанка и да се старае да му основава уют. Тя постоянно правела баница, палачинки, както и по-здравословни храни, с цел да не се тъпче обичаният ѝ с полуфабрикати. " Мария Игнатова се интересуваше единствено от работата си, да се вижда с приятелки и обществен живот.

Нищо друго не я вълнуваше, даже и синът ѝ Виктор го отгледа някогашният ѝ мъж Петко Димитров и втората му жена Яна. Никога не е влизала в кухнята, не е чистила, а мъжете обичат грижовни дами, изключително в случай че и наподобяват добре като Анита ", разясняват близки до водещия на " Като две капки вода ", който доста държи на хасковската плеймейтка.

Анита се стараела извънредно доста, с цел да е благополучен обичаният ѝ, който е по-голям от нея с цели 27 години. Двамата са дружно повече от 2 години, като се срещнаха през октомври 2019 година на снимачната площадка на музикалното видео към песента " Ние " на братя Аргирови. Отношенията сред двойката се развиха много бързо и двамата заживяха дружно единствено месец след старта на връзките им.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР