Моделът Александра Богданска беше удостоена с честта да бъде водеща

...
Моделът Александра Богданска беше удостоена с честта да бъде водеща
Коментари Харесай

ОПАСНО БЛИЗКИ: Дани награби Алекс на официлано събитие

Моделът Александра Богданска беше удостоена с достойнството да бъде водеща на публично събитие. Тя блестеше в сексапилна алена рокля на сцената. Сред гостите на събитието бяха инфлуенсъри, модели, артисти. Специални посетители реализатори бяха Васил Найденов и младата вяра Тита, съобщи " Телеграф ".

От обществените мрежи излиза наяве, че цяла вечер Алекс и Дани са в една компания, дружно с Николета Лозанова, Балан, близначките Алекс и Влади, Сашо Кадиев и други.

Именно Ни Ло запечата интимния миг сред Александа и Даниел, явно двамата са си доста близки. След раздялата е допустимо още веднъж да се преоткриват.

Двамата са надълбоко свързани освен поради сина им Габриел, а и поради историята, която имат по сред си. А тя стартира точно, когато Лудия кореспондент спря Алекс инцидентно в " Студентски град " и я стъписа с непредвидена целувка. Последва връзка, а по-късно бурна разлъка и обществени нападки от страна на Даниел, който извади на показ фотоси на Алекс с различен мъж и я упрекна в систематични изневери. А по късно стана ясно, че той също имал случки по време на връзката им.

Двамата се събраха още веднъж през 2017 година във " Вип Брадър " и даже подписаха брак по време на престоя си в къщата, а по-късно на бял свят се появи и Габриел. Тяхната огромна обич приключи с бракоразвод при започване на тази година. Но явно и двамата изпитват топли усеща един към различен.

.

.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР