Моделът, актриса и предприемач Ким Кардашиян стана Мъж на годината

...
Моделът, актриса и предприемач Ким Кардашиян стана Мъж на годината
Коментари Харесай

Ким Кардашиян стана... мъж на годината СНИМКИ+ВИДЕО

Моделът, актриса и бизнесмен Ким Кардашиян стана " Мъж на годината " на сп. GQ. Това заяви популярната дама в страницата си в Instagram.

Американската риалити звезда разгласява корицата на изданието, на която театралничи с разпусната коса в настоятелен костюм.

Според Daily Mail списанието е оповестило бизнесмена за " магнат на годината " поради триумфите ѝ в бизнеса. Ким Кардашиян създава козметика, парфюми, артикули за дома и долни дрехи.

Мнозина в мрежата обаче реагираха негативно на " наградата " на звездата. Според тях решението на списанието е мъжемразко.
   View this post on Instagram

В изявление за изданието тя повдигна тематиката за някогашния си брачен партньор - Кание Уест, и съобщи, че в последна сметка желае четирите им деца да бъдат " обичани и чути ". " Те са единствено деца, мъчно се минава през такова нещо на толкоз ранна възраст ", разяснява тя, визирайки по какъв начин развода й с рапъра е повлиял на Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм. " Трябва да се увериш, че те могат да те схванат. Нормално е да покажеш уязвимата си страна. Никога не би трябвало да се стига до негативизъм. "

GQ е едно от най-старите и известни мъжки списания в света. Класацията " Мъж на годината " в него съществува от 1996 година В разнообразни интервали тази купа е била присъждана на Джордж Клуни, Майкъл Джордан, Том Круз, Пиърс Броснан и доста други известни персони.
   View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР