Модата ни изненадва, провокира, разочарова и вдъхновява. Големите брандове налагат

...
Модата ни изненадва, провокира, разочарова и вдъхновява. Големите брандове налагат
Коментари Харесай

Balenciaga и моделите, които не съществуват

Модата ни изненадва, предизвика, разочарова и въодушевява. Големите марки постановат трендове и всички гледаме тях в очакване на новата вълна. Е, Balenciaga и Balmain несъмнено са измежду играчите, които залагат на ексцентричното. И ето какъв образ доби то в този момент.

Различните форми на човешкото тяло и бягането от съвършените моделски ограничения от дълго време вълнува стилните среди. И до момента в който едни залагат на plus-size модели на ревютата си, други имат много по-нестандартен прочит на това по какъв начин особеното притегля и продава.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от BALMAIN (@balmain) на Сеп 3, 2018 в 7:51 PDT

В свят на всевъзможни технологии, концепцията за виртуални модели не звучи толкоз налудничава. Преди няколко месеца видяхме трите компютърно генерирани модела , с които Balmain показа някои облекла от новата си сбирка. Те без подозрение наподобяват по-скоро на аватари, в сравнение с манекените, които сме привикнали да виждаме.

 Виртуални модели заменят живите
Виртуални модели заменят живите

Balmain също залага на тях

Сега различен настоящ бранд - Balenciaga , реши да размени действителното с цифровото, с цел да сътвори шест виртуални модела, за които човешките форми са далечни и прекомерно ограничаващи.

В малко видео в профила на марката в Instagram виждаме до каква степен може да стигне въображението на работещите в нея. Кадрите включват и улична атмосфера от Копенхаген, което ги прави от една страна достоверни , а от друга - сложни за разбиране от съзнанието.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Balenciaga (@balenciaga) на Ное 14, 2018 в 1:53 PST

И в тази ексцентрична акция се разчита на резултата " uncanny valley ", който изяснява необяснимата благосклонност, изпитвана към човекоподобните облици, когато са примесени с спомагателни звуци и картини.

А облеклата и аксесоарите на марката са показани по метод, който няма по какъв начин да не бъде запомнен.

 Моделът, който за малко да роди на подиума
Моделът, който за малко да роди на подиума

И какво общо има Риана

Така се затвърждава наклонността, че ревютата и Седмиците на модата са страхотни събития, само че множеството консуматори търсят, виждат и желаят продуктите в обществените мрежи и напъните се насочват към екстравагантното им представяне точно там.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР