Мобилното приложение за самообслужване на телекома е с нова по-удобна

...
Мобилното приложение за самообслужване на телекома е с нова по-удобна
Коментари Харесай

Моят А1 с по-интуитивна навигация, нов дизайн и повече възможности

Мобилното приложение за самообслужване на телекома е с нова по-удобна визия и усъвършенствани функционалности за още по-лесно ръководство на най-използваните услуги
Редизайнът на приложението, който е разполагаем на клиентите на телекома, е с усъвършенствана и по-интуитивна навигация, с цел да дава отговор на потребностите на потребителите от още по-добро цифрово обслужване и преживяване. Усъвършенстваният дизайн на Моят А1 е съгласуван с настоящите трендове и е създаден взаимно с водещи UI и UX дизайнери, тъй че да дава по-добро потребителско прекарване при ръководство на всички услуги от А1.

Обновеното мобилно приложение Моят А1 е с по-интуитивен и олекотен дизайн, и дава по-бърз и елементарен метод за ръководене на услуги и настройки за заплащане на сметки, за инспекция на ползване, с по-малко кликове и по-фокусирано наличие. Потребителите на Моят А1 ще намерят по-лесен метод за ръководство на карти, за заплащане на фактури, налична и подробна разбивка на детайлите по фактура, без да е належащо да смъкват документи.
-->
Важна смяна по отношение на предходната версия на приложението е опцията потребителите да подписват контракти онлайн, да наблюдават статус на механически поръчки, бързо да задействат най-подходящия проект роуминг съгласно страната, в която ще пътуват, да правят сами настройки на Wi-Fi мрежата си, по-лесно да прибавят спомагателни пакети и услуги в проекта си, да ръководят кредитния си предел и да наблюдават какъв брой мегабайти и минути в роуминг им остават.



Профилите в приложението се разделят на титулярен и потребителски съгласно това дали потребителят има контракт с компанията или е ползвател, който няма контракт с А1, а употребява услуга, за която различен клиент е сключил контракт. За да се възползват от всички функционалности за ръководство и да имат видимост и достъп до всички услуги, потребителите e належащо да имат титулярен профил. Ползвателите на съответна услуга разполагат с лимитирани права за ръководството ѝ.

Приложението Моят А1 и неговата уеб версия на A1.bg дават опция на потребителите за цялостен надзор на услугите, потребни вести, заплащане на сметки и обзор на детайлна информация бързо и елементарно, 24 часа в денонощието през компютър или смарт телефон. Клиентите могат да се възползват и от голям брой акции с цифрови награди като част от функционалностите на Моят А1.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР