Мобилни решения във финасовата област е националната карта Bcard. Това

...
Мобилни решения във финасовата област е националната карта Bcard. Това
Коментари Харесай

Кои са мобилните решения във финансовата област?

Мобилни решения във финасовата област е националната карта Bcard. Това сподели по време на презентацията си Мирослав Вичев, основен изпълнителен шеф на БОРИКА, по време на конференцията на вестник "БАНКЕРЪ " "Финансите в цифровия свят ". Експерти в банковия и финансов бранш дадоха отговор на въпроса "Как дигитализацията ще трансформира обичайните финансови услуги? " Конференцията е с генералното спонсорство на Vivacom. Партньори на събитието са TBI Bank, Пощенска банка, Борика - Банкови услуги, Булстрад Виена Иншурънс Груп и Булстрад Живот.

"Развитието на е-услуги включва развиване на мобилни и облачни решения за електронния автограф, разширение на функционалността на електронната фактура. Мобилният портфейл Mobi-B също е измежду тях, посочи Мирослав Вичев.

Той изясни, че сигурността е водеща. Плащането става без показване на физическа банкова карта и не изисква съществуване на SIM карта или спомагателен програмен продукт. Също по този начин работи върху водещата операционна система Android.

Важно изискване е мобилният портфейл. Той предлага надстройка на платежните картови услуги, както и мулти-бранд карти на голям брой организации. Мобилният дипломиран автограф е решение, които пресъздава на отдалечена платформа; употребява двуфакторен механизъм за идентификация. Предназначението му е банкиране, електронно ръководство и сключване на документи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР