Мнозинство в парламента между ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ по

...
Мнозинство в парламента между ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ по
Коментари Харесай

Емилия Милчева: Мнозинство от ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ за Северна Македония е много възможно

Мнозинство в Народното събрание сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Политическа партия и Демократична България по френското предложение за Северна Македония е доста допустимо, това съобщи журналистката  Емилия Милчева в „ Пресечна точка ” по Нова телевизия. Тя съобщи, че позицията от през днешния ден на водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в действителност е резултат от добър ход на премиера Кирил Петков.

Бърза се да се вземе решение за Северна Македония по принцип, поради това, че Чехия кардинално е срещу нерешени двустранни въпроси да влизат в преговорната рамка за банкет на нови членове на Европейски Съюз, изясни журналистката. „ В момента, в който следва избор на съмнение към правителстното, изцяло разбираемо е, че всеки крие картите си ”, добави Милчева.

Тя сподели също, че решението да се даде зелена светлина за договаряния на Северна Македония с Европейски Съюз ще бъде признато от българското общество. „ Ако това стане, ще е „ всяко знамение за три дни ”. Това решение обаче ще отнеме оръжието на национал-популистите ”, разяснява Емилия Милчева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР