Мнозина побързаха да обявят, че Лионел Меси ще напусне ПСЖ

...
Мнозина побързаха да обявят, че Лионел Меси ще напусне ПСЖ
Коментари Харесай

Меси е бил на среща с ръководството на ПСЖ, за да дискутира бъдещето си

Мнозина побързаха да разгласят, че Лионел Меси ще напусне ПСЖ незабавно след края на сегашния сезон, откакто клубът отпадна на 1/8-финалите в Шампионската лига от Реал Мадрид. Снощи той е бил на среща с управлението, с цел да обсъдят тези клюки, научихме от RMC.

Оказва се, че аржентинецът е декларирал цялостната си отдаденост на „ парижани “, защото е приел за предизвикателство да опровергае критиците си и въпреки всичко да оправдае голямата заплата, която получава.

Пристигането на Меси в Париж се трансформира в сензацията на предишното лято, като даже една голяма част от футболните анализатори побързаха да дефинират ПСЖ за любимец във всички шампионати, в които се състезава, тъй като там останаха още фигури от ранга на Килиан Мбапе, Неймар, Марко Верати и Маркиньос, а и бяха привлечени Джанлуиджи Донарума, Ашраф Хакими и Джорджиньо Вайналдум. Резултатите обаче надалеч не са това, което се очакваше да бъдат, тъй като никой не регистрира може би един от най-важните аспекти във футбола - сработването сред играчите.

Всеки един поотделно е свръхестествен гений от изброените, само че това не значи, че с магическа пръчка ще основат химията между тях, която имаха в предходните си отбори.

Лионел Меси за в този момент се обрисува да остане на „ Парк де Пренс “, без значение от риска Мбапе да си тръгне след няколко месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР