Мнозина от нас чакат с нетърпение момента, в който ще

...
Мнозина от нас чакат с нетърпение момента, в който ще
Коментари Харесай

Урок по стил от Катрин Деньов и сестра й Франсоаз Дорлеак

Мнозина от нас чакат с неспокойствие момента, в който ще си резервират мечтаното пътешестване до Париж. Дотогава обаче може да почерпим ентусиазъм от парижанките и да го поканим в всекидневието си. Сестринският дует и Франсоаз Дорлеак могат да ни дадат в действителност скъп урок по жанр, който да ни бъде от изгода през всеки един сезон. Ако двете в миналото са копняли да бъдат запомнени за дълго, сигурно са го постигнали в мозъка на мнозина от нас, с помощта на усета си за красивото.

Звездите на френското кино са пример на типичната френска хубавица: светла кожа, чип нос, изискани обноски и деликатни черти. А ние обичаме майсторското отношение към всяко тънко нещо, каквото е живота. Затова в галерията ни подбрахме за вас 13 от най-хубавите им фотоси, с които да обогатите вашия есен жанр и да посрещнете всеки ден с чувството, че ще е прекрасен!
 Реакциите не закъсняха: Рашидов като ръководител на Народно събрание 21 окт 2022 | Гневни, изтощени, неприятно сюрпризирани - това са реакциите, откакто при три дни съвещания, първата сесия на...Урок по изискан от Катрин Деньов
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР