Мнозина казват, че възрастта е само число, но понякога е

...
Мнозина казват, че възрастта е само число, но понякога е
Коментари Харесай

Холивудските звезди, които са имали връзка с непълнолетни

Мнозина споделят, че " възрастта е единствено число ", само че от време на време е нужно влюбените сами да си постановат някои граници, изключително когато са световноизвестни артисти, спортисти или музиканти. Някои обаче избират да не го вършат и да следват сърцето си. Някои от следните връзки прераснаха в брак, други - просто останаха в предишното, написа Дарик.

Уилмър Валдерама

Актьорът постоянно е имал репутацията на мачо, който избира доста по-млади от него дами. Когато е на 24 година, стартира връзката си с Линдзи Лоън. Тогава тя е на 17 година Двамата резервират връзката с в загадка до навършването на пълнолетието ѝ. Пет години по-късно Валдерама има нова връзка с друго момиче, което е малолетно. Става въпрос за не кого да е, а за Деми Ловато. Тогава тя е на 17 година Връзката им за малко не прерасна в брак, само че се разпадна в последна сметка.

Коби Брайънт

Покойният Коби и брачната половинка му Ванеса се срещат през 1999 година, когато тя се снима във видео клип. Тогава той е на 21 година, а тя - на 17. Коби към този момент е звезда и всички приказват за връзката им. Налага се Ванеса да напусне гимназията и да приключи отдалечено. Двамата се женят през 2001 година и макар всички клюки за изневери, остават дружно, безусловно до момента в който гибелта ги раздели.

Фърги

Певицата е на 23 година, когато стартира да излиза с Джъстин Тимбърлейк, който тогава е на 16 година Запознали се около общи другари. Двамата почнали да излизат, да се забавляват, даже отишли на отмора на Хаваите, само че Фърги признава, че в никакъв случай не е имала кой знае какъв брой съществени планове към Джъстин. Всичко е било мимолетно.

Тайга
Снимка: БГНЕС/ EPA  Холивудските звезди, които са имали връзка с малолетни


Рапърът е над 20-годишен, когато стартира връзка с 16-годишната Кайли Дженър. Връзката им става обществено притежание, когато инфлуенсърката навършва 17 година и то поради Амбър Роуз, която я загатва в изявление. Тогава тя споделя, че Тайга се е разделил с годеницата си, от която има дете, с цел да бъде с Кайли. Двамата удостоверяват връзката си, когато Кайли е на 18 година, само че година по-късно се разделят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР