Множество именити футболисти от миналото, които са поканени от ФИФА

...
Множество именити футболисти от миналото, които са поканени от ФИФА
Коментари Харесай

Легендите на ФИФА в Доха също почетоха Синиша Михайлович

Множество именити футболисти от предишното, които са поканени от ФИФА на Мондиала в Катар, също отдадоха респект към умрелия Синиша Михайлович. От през вчерашния ден в Доха се организира шампионат на дребни малки врати с присъединяване на известни някогашни играчи, наименуван Купата на легендите. Сред тях личат имената на звезди като Лотар Матеус, Юрген Клинсман, Джон Тери, Франческо Тоти, Христо Стоичков, Кафу, Кака, Роберто Карлос, Шевченко, Петер Шмайхел, Хорхе Кампос, Луиш Фиго, Кларънс Зеедорф, Рене Игита и така нататък

Повечето от тях през днешния ден показаха скръбта си от загубата на Михайлович с минута безмълвие и алегорично обличане на фланелки с №11 и надпис “Синиша ”.

Стоичков е в тим с името Европейските дракони, в който са още имена като Звонимир Бобан, Деко, Предраг Миятович, Снайдер и други В отборите има и дами, като тъкмо дама е вратар на състава на българската легенда - Ема Бирне от Ирландия.

На шампионата на легендите беше оповестено и присъединяване на Роналдиньо за тима на Южноамериканските пантери. Бразилецът се появи на трибуните, само че не слезе на игрището.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР