Множество бивши съотборници публикуваха своите съболезнования и послания към загиналия

...
Множество бивши съотборници публикуваха своите съболезнования и послания към загиналия
Коментари Харесай

Емоционалното сбогуване на Фабрегас с Рейес

Множество някогашни съотборници разгласиха своите съболезнования и послания към починалия през днешния ден в злополука Хосе Антонио Рейес. Най-дълбокото и прочувствено обаче беше обръщението на някогашния му съотборник в Арсенал Сеск Фабрегас.

“Първият ми огромен другар в света на професионалния футбол. Съквартирантът ми, който постоянно искаше да спи на климатик даже и при минус 10 градуса. Скромен човек, който постоянно беше с усмивка на лицето си. Много огромен футболист и феноменална персона. Нямаше по какъв начин да се събудя през днешния ден с по-лоша новина. Никога няма да не помни, когато ти и фамилията ти ме приютихте във вашия дом в първата ми Коледа в Англия, когато бях самичък и едвам 16-годишен.
A heartfelt message from Cesc Fabregas about Jose Antonio Reyes.

RIP pic.twitter.com/cG1HxBguNC
— Footy Accumulators (@FootyAccums) June 1, 2019 Никога няма да не помни нашите мачове на футболен тенис в залата преди и след тренировките. Нашата връзка на терена също беше специфична, защото постоянно беше елементарно да те намеря сред линиите, с цел да направиш по-късно разликата. Винаги съм казвал че си един от най-големите гении на нашия футбол и знам, че не съм сбъркал. Преди два дни приказвах за теб в едно изявление. Може и да е било знак, кой знае, с цел да си спомня за теб, мой огромен приятелю. Никога няма да те не помни, в никакъв случай няма да те забравим. Завинаги в нашите сърца. Почивай в мир, Хосе Антонио Рейес. Много те обичам”, написа Фабрегас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР