Многократният носител на награди Грами“ и Латин Грами“ Рики Мартин

...
Многократният носител на награди Грами“ и Латин Грами“ Рики Мартин
Коментари Харесай

Рики Мартин изненада с нов албум

Многократният притежател на награди „ Грами “ и „ Латин Грами “ Рики Мартин зарадва почитателите си по целия свят с непредвидена изненада – новия миниалбум „ Pausa “. Мартин споделя, че вдъхновението за записа е разкрил в невероятното време, в което се намира светът.



„ Моментът, в който чух готовите части, знаех, че нормалният метод на издаване на албум не е верният за мен. За първи път в кариерата си желаех да споделя плана си както аз реша и да разреша на момента на „ изненада “ да си свърши работата. Това, което ще откриете в този албум е бистрота, романтика, носталгия и доста живот “, добавя Рики.

Мълчанието постоянно е било водещ детайл от изобретателния развой на артиста. Разкривайки най-уязвимата си и деликатна страна, без да се лимитира до съответен музиканел род, звездата минава през дълъг ретроспективен интервал на канализиране на страстите и прекарванията си.

Това, което прави „ Pausa “ още по специфичен е, че всяка една от шестте разнородни колаборации със Стинг, рапърите Residente и Бад Бъни, Карла Морисън, Diego El Cigala и Pedro Capó, показва своя еднаквост и история. Двата хитови сингъла, които Мартин издаде преди месеци – „ Cántalo “, с Residente и Бад Бъни, както и истинската версия на „ Tiburones “, разкриват еволюция и в креативния му жанр на писане на музика и текстове. Това се дължи на възприятието на безспорна изобретателна независимост да мискира щастливи и витални мелодии с латино корените си, наблягайки на романтиката и носталгията.

Продуцент е самият Рики, дружно с Хулио Рейс Копело, Montana, Raúl Refree, Residente и Alejandro Jiménez, а в писането на текстовете към песните се включват и самите музиканти, с които Мартин си партнира. Несъмнено това е следващото достижение във впечатляващата кариера на изпълнителя. А за благополучие на почитателите, красивата история, почнала в „ Pausa “, ще бъде доразказана във втори миниалбум – „ Play “, който ще съдържа по-бързи и ритмични части. 

Заедно с премиерата на „ Pausa “, фондацията на Рики Мартин продължава филантропичната си активност, като сега концентрира напъните си в поддръжка на неравностойните общности в Пуерто Рико и Доминиканската Република, които са изложени на огромен риск от заразяване с COVID-19.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР