Многодетна майка преживя най-голямата трагедия в живота си. Тя реши

...
Многодетна майка преживя най-голямата трагедия в живота си. Тя реши
Коментари Харесай

Майка на шест деца се омъжи за баща им, а след три дни той умря

Многодетна майка претърпя най-голямата покруса в живота си. Тя реши да се омъжи за бащата на шесте си деца, само че единствено три дни след сватбата им той умря.

Най-голямото предпочитание на Ъш Хънтър било да се ожени за обичаната си. Накрая съумява, само че прави това единствено три дни, преди да почине от рак.

Ъш и Рене от Австралия се срещали в продължение на доста години, когато заживяли дружно. През последните три години планували женитба, само че непрекъснато я отлагали поради бременността на дамата.
За злощастие, лекарите разкрили, че Ъш има рак, който се популяризира в лимфните му възли и положението му се влошавало със всеки ден от ден на ден и повече.

Накрая двамата възнамерявали сватбата си за 27 август, само че се наложило да я изтеглят за по-ранна дата, тъй като трябвало да осъзнаят, че Ъш няма да доживее дотогава.

Ъш до последно се борил самоуверено, поради рака коремът му се пълнил с течност и изпитвал неимоверни премеждия. Накрая се отказал от химиотерапията. След като се разчуло за плануваната женитба, локалната черква помогнала на двойката да събере парите за тържеството, което се състояло на 5 август.

" Последното му предпочитание беше да се ожени за мен и ние бяхме доста щастливи, че това се получи ", споделя булката - вдовица.



Тя и починалият й, към този момент, брачен партньор, имат шест деца и още едно е на път. Именно поради това се тормозили и за сватбата. Заради заболяването на Ъш на тържеството участвали единствено най-близките другари. Когато той застанал пред олтара, бил окован в животоподържаща инсталация.
Само три дни по-късно умира, обграден от фамилията и приятелите си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР