Многодетна австралийка, изглеждаща значително по-млада от реалните си години, разкри

...
Многодетна австралийка, изглеждаща значително по-млада от реалните си години, разкри
Коментари Харесай

Най-горещата баба пусна СНИМКИ без горнище

Многодетна австралийка, изглеждаща доста по-млада от действителните си години, разкри тайната си за безконечна младост, написа Daily Star, цитира Блиц.

51-годишната Джина Стюарт, която е в листата на 100-те най-секси моделки на списание Maxim, постоянно качва в профила си в Instagram фотоси, на които театралничи в нищожни тоалети.

На един от последните фрагменти сексапилната красавица, която е майка на четири деца и баба на едно внуче, е без долни дрехи. Джина се е увила с чаршаф, само че особено за почитателите си е оголила деколтето и дългите си крайници.

Стюарт разкрива по какъв начин се бори с признаците на стареенето.

Хубавицата признава, че постоянно спи без облекла. Това, по думите ѝ, ѝ оказва помощ да запази младостта и здравето си, защото усъвършенства кръвообращението и въздейства удобно на сърцето и мускулите.

" Качественият сън усилва отделянето на хормон на растежа и мелатонин, които имат подмладяващи свойства. Тези хормони са от значително значение за здравите нокти и хубавичко чиста кожа, тъй че в случай че желаете да изглеждате необикновено, съблечете се! ", приканва хубавицата.

Горещата русокоска твърди още, че спането без облекла минимизира напрежението и оказва позитивен резултат върху психическото положение.

То оказва помощ и за понижаване на телесната температура, което разрешава да спите по-дълбоко. " Колкото по-качествен сън имате, толкоз по-голям е шансът да свалите килограми ", прибавя Джина.

Феновете оцениха рекомендациите на модела в мненията.

" Аз също съм съгласна с тези препоръки ", " Обичам да дремя без облекла ", " Изглеждаш необикновено! ", пишат почитателите ѝ в мненията си под обявата.

Във втори пост в Instagram Джина даже твърди, че спането без облекла може да усъвършенства интимното здраве. Както и половия живот. " Шансовете за сексуален акт се усилват, в случай че спите с колегата си без облекла.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР