Многобройни атракции ще има в Националния военноисторически музей (НВИМ) на

...
Многобройни атракции ще има в Националния военноисторически музей (НВИМ) на
Коментари Харесай

Ден на бащата с вход свободен

Многобройни атракции ще има в Националния военноисторически музей (НВИМ) на 16 юни, събота, от 10 до 18 ч., когато е разгласен с вход свободен за Деня на бащата. За седма поредна година при започване на лятната почивка децата и техните родители ще могат да се забавляват на ул. "Черковна " 92. Музеят ще се трансформира в сцена на увлекателни игри, смях, дарове и забавление.
Специално за събитието Българската войска показва военни машини "Мерцедес ", бойна бронирана "Командо-Селект ", джип "Пясъчна котка ", високопроходима кола за спешна помощ, взела участие в разнообразни задачи, и образователна катапултна седалка. Всички искащи ще имат опция да влязат в кабините на едни от най-атрактивните транспортни техники от външната експозиция на музея - вертолет Ми-24, самоходна минохвъргачка "Тунджа " и ракетен комплекс 2К 52 Фрог "Луна-М ".
В Деня на бащата занимания ще има за всички - от най-малките до към този момент порасналите деца. Програмиране на роботи и основаване на видеоигри, зона с виртуална действителност, конструктор за млади откриватели, сглобяване на къщички, приказки за парите, решение на логичен задания и разнородни интерактивни игри освен ще подтикват логическото мислене, само че и креативното въображение на малчуганите. В този ден за децата всичко ще е разрешено - ще скачат на голям матрак, сами ще си създадат ключодържател или магнит от дърво, ще се снимат като боен водач, ще рисуват даже върху вода, а в приказния град Щуроландия ще бъдат каквото си изискат - кмет, художник, готвач или публицист.
Една от най-големите самолетни компании в света ще има зона за развлечение, към която в 11 ч. ще се причисли Марио Бакалов, който ще опише за някои от най-интересните далечни дестинации и какво е да си водач на най-големия пътнически аероплан A380.
Лятната читалня ще посрещне дребни и огромни с увлекателни четива, завладяващи истории и книжки за оцветяване. Изморилите се ще си отдъхнат в особено самостоятелен ТВ ъгъл, където децата ще се забавляват с обичани детски филми. А феновете на природата ще си починат в скаутския лагер в двора на музея.
Малчуганите и татковците ще могат да седнат зад кормилото на едни от най-модерните коли и любопитни транспортни средства или пък на атрактивни модели колела.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР