Много внимавайте с храните, които са сложени най-отпред на щандовете,

...
Много внимавайте с храните, които са сложени най-отпред на щандовете,
Коментари Харесай

Как може да бъдем подведени в магазина?


Много внимавайте с храните, които са поставени най-отпред на щандовете, тъй като те са със изтичащ период. Бъдете бдителни. Някой път срокът им е изминал,а те към момента стоят на рафта, това посъветва потребителите доктор Андрей Велчев, ръководител на Сдружението " За налична и качествена храна ", съобщава businessnovinite.bg.

Той е безапелационен, че не трябва да чакаме чудеса от една стока, в случай че цената е ниска.  " Най-честите ни недоволства не престават да бъдат проблемите с млечните и месните артикули. Сега, не на последно място, е и казусът със зеленчуците. Вносните зеленчуци никога не са по-добри от нашите, а постоянно са по-скъпи ", споделя Велев.
-->
Друго, за което потребителите би трябвало да внимават в магазините е нарушената опаковка на продуктите. Имаме постоянно сигнали за скъпи салами, които хората купуват, а като се приберат вкъщи откриват, че те са били отворени, някои към този момент са развалени и по този начин нататък, прибавя той. По думите му доста производители обработват месото, постоянно това проличава и в случай че видим очевидно такова нещо, по-добре да не взимаме продукта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР