Много скоро новият крал на Великобритания Чарлз ще навърши 74

...
Много скоро новият крал на Великобритания Чарлз ще навърши 74
Коментари Харесай

Хранителните навици на новия крал Чарлз III

Много скоро новият крал на Англия Чарлз ще навърши 74 години. С какво се храни той, с цел да поддържа здравето? Научете детайлности за питателните привички на крал Чарлз.

Бившият готвач на кралица Елизабет II и на кралското семейство, Дарън Макгрейди, споделя, че крал Чарлз несъмнено е кулинар, който се интересува от произхода на храната. Изглежда за крал Чарлз органичното земеделие е било значимо още преди 30 години. Всъщност всички от кралското семейство се стремят да се хранят здравословно, което може да изясни и възрастта, до която доживяха кралица Елизабет и брачният партньор ѝ Филип.
Храната на крал Чарлз – сезонна и органична
Едно от главните вярна във връзка с питателните привички на новия крал е, че той приема храна, която е в сезон и с органически генезис. Например, в сезона на аспержите крал Чарлз може да яде от тях сред три и четири пъти седмично. От друга страна обаче аспержи и ягоди са изцяло неприемливи през месец декемрви.

Кралското семейство отглежда лична зеленчуци, плодове и животни в многочислените си парцели. Кралица Елизабет даже е отглеждала артикули в Бъкингамския замък и е обичала своите диви шотландски ягоди в Балморал, които от време на време е беряла сама. Крал Чарлз пък харесва да търси диви гъби в голямото имение в Балморал. Кралските готвачи издават, че част от гъбите се комбинират с билки и по-късно се замразяват, с цел да могат да бъдат употребявани през цялата година.

Крал Чарлз има предписание да заобикаля месото два дни в седмица и млечните артикули един ден в седмицата.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР