Много се съмнявам, че ПП-ДБ ще бъдат на второ място,

...
Много се съмнявам, че ПП-ДБ ще бъдат на второ място,
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Държал съм папката 2 минути? Направих най-доброто

Много се колебая, че ПП-ДБ ще бъдат на второ място, няма да са и на първо съгласно мен, съобщи депутатът от Има Такъв Народ Ивайло Вълчев. 
 
Някой беше пресметнал, че съм държал досието с мандата през вчерашния ден 2 минути. В последна сметка обаче ние направихме най-полезното, което можеше - да не бавим процеса на нови избори. Това съобщи Ивайло Вълчев от Има Такъв Народ в ефира на bTV.

Няма по какъв начин да се случи някаква структура, изключително препоръчана от Има Такъв Народ. Няма по какъв начин внезапно всички да са съгласни с нашите оферти. Но на тези идни избори чакам, че връзките ще бъдат други.

Много се колебая, че ПП-ДБ ще бъдат на второ място, няма да са и на първо съгласно мен. Хората ще гласоподават по-малко за тях, тъй като допускам, че към този момент са прозряли какво вършат - те се пробваха да обслужат едни партийни персонални ползи, а не да работят в интерес на страната, добави депутатът от Има Такъв Народ.

В един идващ парламент отношенята ще бъдат по-различни. Самочувствието на тези, които влязат в него, ще бъде друго, както и договарянията, добави още той. И разясни:

" Не ми се връща отново към тематиката за предните два мандата, тъй като ще стигнем отново до взаимни обвинявания, кой на кого е бил дългата ръка. Ние, като партия, разчитаме на това, че показахме в този парламент лице и деяние, което по никакъв метод не беше конфронтационно.

Да, имало е тежки думи в Народното събрание, само че те са били на място и в точния миг. Не сме влизали в безпредметни диалози, единствено с цел да плюем от трибуните. И няма от какво да се тормозим на идващите избори.

А по отношение на възможната смяна, която още веднъж се чака - разгадавам на това, че тези, които до момента изхождаха от личните си ползи, да видят и какви са ползите на страната. Стигна се до това да бъде призната една Конституция, за която ние предупреждавахме надалеч по-рано. И цялото това състояние го сътвори " Демократична България "!, безапелационен е Вълчев.

Изборният развой, изключително по-късно, което се случи и на общинските избори, и в София, и в съда, който работи по въпроса, доверието ми към него е на доста необичайно равнище.

Има Такъв Народ беше партията, която се пребори да има машини в изборния развой. Те демонстрираха и какъв брой манипулируеми могат да бъдат. Смятаме, че такива би трябвало да има, само че не тези машини с този програмен продукт.

Ако една страна няма парите да даде за избирателен развой за машини, защо приказваме. Дадоха се толкоз пари за толкоз други неща, че в случай че не се дадат в този момент, с цел да действат тези избори, защо съществува тази страна?! Машините, които бяха употребявани на сегашните избори, бяха уязвими. Нямаше IT експерт, който да каже, че те са сигурни, не е нужно да давам съответен откъс, приключи той. 

Снимка: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР