Много се радвам, че съм отново сред Вас. Вие сте

...
Много се радвам, че съм отново сред Вас. Вие сте
Коментари Харесай

Влатко Стефановски: Публиката в Sofia live club "има антени", идвам с най-приятелски чувства от Македония


Много се веселя, че съм още веднъж измежду Вас. Вие сте невероятна аудитория - аудитория, която "има антени и знае да слуша". С тези думи македонският талант Влатко Стефановски стартира концерта си довечера в Sofia live club, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В препълнения клуб, пред стотиците си почитатели, Стефановски извърши последния си албум - "Майчин език". Още след първото си осъществяване той "благодари на най-хубавия балкански клуб" и на "всички, които са пристигнали да го чуят", само че и той да чуе тях. "Ще имаме запаметяваща се вечер", сподели Стефановски и незабелязано мина към "Пелистерското оро" на незабравимия Тале Огняновски. "Наслаждавайте се... това е същинска компилация", сподели той при започване на осъществяването си.

В двучасовия концерт Влатко извърши шлагери от разнообразни интервала на над 30-годишната си музикална кариера. Сред тях бе обичаната му "Кандилце", а придружаван от квартет "Destiny" той извърши безконечните шлагери - "Скопие" и "Чукни во дърво".

Преди последното си осъществяване "Бистра вода" на смешка той се обърна към публиката: Редно е да ви се показва. Все отново, вие сте пристигнали на моя концерт довечера. Аз се споделям Влатко Стефановски. Идвам от най-близкото съседство и нося най-приятелски поздрави от моето Скопие. А публиката най-сърдечно го върна на бис. Преди да слезе от сцената Влатко прикани почитателите си да не "се разбягат", а да останат в клуба и да "се дружат". А това дружене с македонския именит китарист продължава към този момент над 30 години. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР