Много се надявам разумът да надделее. Ясно личи, че има

...
Много се надявам разумът да надделее. Ясно личи, че има
Коментари Харесай

Министърът на спорта: Надявам в най-кратки срокове да получим отговори от БФС

" Много се надявам разсъдъкът да надделее. Ясно проличава, че има потребност от това и имам вяра, че в най-кратки периоди ще получим отговори от Българския футболен съюз (БФС), тъй като никой няма изгода от тази обстановка ". Това сподели министърът на спорта Димитър Илиев в Перник във връзка събитията в българския футбол.

" Надявам се да се стегнат и да работят бързо, тъй като има потребност от това ", съобщи Илиев във връзка с решението на БФС за пренасрочване на Изпълкома на организацията за идната седмица.

Относно одита от самостоятелна адвокатска фирма за изключените от БФС клубове, министърът сподели, че към момента се чака отговор по проблема от страна на централата, който би трябвало да бъде даден от тяхна страна в границите на 14 дни

По въпроса с лиценза на БФС спортният министър разяснява:

" Да, имало е в предишното процедури, по които е даден лиценз. Това е станало, когато се е обновявал закона. Всичко там е наред и няма проблем с лиценза.``

Илиев не пожела да разяснява дейностите от страна на вицепрезидента на БФС Емил Костадинов и на управлението след митингите и конфликтите пред Националния стадион " Васил Левски " предишния четвъртък.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР