Много се изписа и изговори за паник атаките, но най-важното

...
Много се изписа и изговори за паник атаките, но най-важното
Коментари Харесай

Паник атаките - начин на употреба

Много се изписа и изговори за паник офанзивите, само че най-важното постоянно остава в периферията. Вече е много съвременно да се приказва за прочувствените рецесии, които са си същински призрачен сън. Всеки дава съвет по какъв начин да се преборим с тях, само че дали можем да влезем в обувките на човек, минал през това тестване на съзнанието?

Да си лягаме с мисълта, че може да няма на следващия ден. Да ставаме с мисълта, че в случай че на следващия ден въпреки всичко пристигна, може да не доживееш края му. Един непрекъснат въртоп от терзания, сърцетуптене, тремори и неспособност да се концентрираш. Чувстваме се всичко друго, само че не и потребни на света. Не смеем да споделим, с цел да не ни лепнат етикета " откачалка ".

В тази, на пръв взор, обстановка без излаз в действителност има два пътя.

Помощ за справяне с паник офанзивите можем да получим от психиатър. Той ще ни попита по какъв начин се усещаме през днешния ден, по-зле ли сме от през вчерашния ден. В взаимозависимост от нашата субективна оценка ще си тръгнем от кабинета с рецепта за мощни антидепресанти - в по-малка или по-голяма доза.

Започваме да ги пием и кошмарът става двоен. Разчитаме хапчетата да разчистят смога, разстлал се над съзнанието ни. Но истината е, че просто сме си поставили противогаз и не усещаме толкоз същността на казуса. А той продължава да си бъде все там - в главата ни.

Човешкият мозък несъмнено е най-уникалната машина на света. Дори Илон Мъск не би могъл да измисли толкоз комплициран механизъм с толкоз просто деяние. Именно мислите, които генерираме, задвижват всичко. Те са импулсът. А ние имаме неповторимата мощ да го контролирате.

Контролирани имулси

Когато легнеш вечер и имаш възприятието, че умираш, бий контрата на мозъка. Препрограмирайки го да те изпрати на мечтаното място - обичан град, прегръдките на обичан човек. Започни да броиш овце, да си представяш по какъв начин ще обзаведеш новия си дом. Покажи на съзнанието, че ти контролираш него, а не то теб!

Всяка дребна, ежечасна и ежедневна победа последователно се трансформира в извоювана война. Война със самия себе си и своите демони. Изправи се против страховете си - от високо, от тълпи, от гибелта. И в никакъв случай не се наричай пациент. Ти си просто герой! /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР