"Много се чудехме дали да сложим сцената със заклещването на

...
"Много се чудехме дали да сложим сцената със заклещването на
Коментари Харесай

Трябваше ли в Откраднат живот да има заклещени след секс?

"Много се чудехме дали да сложим сцената със заклещването на двамата любовници, само че взехме решение, че би трябвало да демонстрираме живия живот, подобен, какъвто е”. Това сподели продуцентът Евтим Милошев на среща с фенове след края на премиерния епизод от девети сезон на „ Откраднат живот: Системата “. Сериалът събра най-верните почитатели пред огромния екран в София, Пловдив, Бургас, Варна и Русе.



Феновете със смях разясниха, че приключението на двамата заклещени след секс любовници е било доста потребно, само че във Facebook се разгоря остра полемика би трябвало ли да се демонстрира едно такова измерение на любовта. „ Кофти. Първо трябваше да обясня на шест годишното какво са се заклещили тези двамата, та са стигнали до незабавното. После, да обясня багра над Чилингирова, че не е вярно по този начин да се постъпва (ама на въпроса за какво? не можах да отговоря). Малко прекомерно към осем часа”, написа Надя Димитрова на страницата на сериала във Facebook.

„ Брутално, пошло... несъмнено минахте границата”, ядосва се Росица Иванова. „ Това са нещата от живота! Имам близки медици и...какво са видели и чули...Много действителни подиуми от всекидневието на една болница”, опонира й Таня Георгиева. „ Любовта има доста измерения! Благодаря на вас, че ни обичате и подкрепяте, благодаря на NOVA, че поддържа българското кино и несъмнено, на екипа с който работим неуморно “, сподели още Милошев.


По време на премиерата участваха екипът и актьорския състав, измежду които: Александър Алексиев, Наум Шопов, Диана Димитрова, Деси Бакърджиева, Ернестина Шинова, Никола Мутафов, Любомира Башева и други обичани лица от хитовия български сериал. „ Всеки епизод реализира нови върхове – това е най-излъчвания и публично важен сериал. Хората, които през днешния ден не са тук, а точно сценаристите, сега пишат една история! “, добави продуцентът и сценарист на Иван Спасов.

Още в първите минути на телевизионната премиера, от 20:00 ч. в ефира на NOVA, феновете видяха едно от лицата на „ Системата “, което докара до конфликт и експанзия сред пациент и доктор. Бюджетът на отделението изправи пред сериозна алтернатива лекар Огнянова, която би трябвало да вземе решения за бъдещето на своите стажанти и да открие баланс в персоналния си живот. Доктор Тасев направи първи стъпки в одобряването като шеф на „ Св. Анастасия “ и водач в екипа.

Какво ще се случи с лекар Чилигирова, която беше нападната от пациент? Ще вземе ли дефинитивно решение лекар Огнянова за своето поделение? – феновете ще научат в носите епизоди на „ Откраднат живот: Системата “.

Не пропускайте „ Откраднат живот: Системата “ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

фотоси:pr

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР